本身屋企老人家好中意呢度,每次過時過節、生日都堅持一定要搭車過黎,但過左今晚真係以後都唔會再黎🙅‍♀️-事緣屋企人一開始就問定會唔會糖水,後來待應姐姐+經理confirm會有。過程中不時會有人過嚟問我地有無,但就一直無人有任何行動,等左20分鐘都無,後面就有一車車糖水送去唔同地方。-去到埋單,問埋個紅衫姨姨,佢就開始支吾以對 -👩🏻:無曬啦(但後面仲係咁派緊俾啲糖水)👱🏻‍♀️:但經理應承咗有,依家又無?後面嗰枱又有?👩🏻:人地係老闆黎所以有啊👱🏻‍♀️:(黑人問號)其實你哋應承咗又冇咁好令人失望喎👩🏻:(無回應直接走左)-最得意係當佢一路同你解釋:隔離係老細+我哋已經冇晒糖水啦,但嗰20分鐘入面,就一車車咁送去其他枱,多謝曬😂 呢個畫面真係好肉酸,其實可以真誠啲,直接講:我地已經揀晒要送比咩客,就係你地無。冇期待咁咪失望囉🙃-一年嚟幾次,今次之後真係要轉場,永不錄用🙅‍♀️-(不過公道少少咁講,煮嘢食嘅師傅係OK,部份姐姐其實都好,只係呢個畫面太深刻,如果你唔想俾人破壞你既好心情,就真係諗清諗楚先🙃)

去到埋單,問埋個紅衫姨姨,佢就開始支吾以對 -

👩🏻:無曬啦(但後面仲係咁派緊俾啲糖水
👱🏻‍♀️:但經理應承咗有,依家又無?後面嗰枱又有?
👩🏻:人地係老闆黎所以有啊
👱🏻‍♀️:(黑人問號)其實你哋應承咗又冇咁好令人失望喎
👩🏻:(無回應直接走左)

一年嚟幾次,今次之後真係要轉場,永不錄用🙅‍♀️
2023-05-14
Type of Meal