2019-06-07 105 views
搵食貼士:星期日中午,唔使訂枱,但係記得帶夠錢或者帶支票,再唔係就要用支*寶俾錢。剛過去的星期日,係同學仔聚舊的日子,大家諗吓好似無一齊食過泰國嘢,不如就搵泰國嘢食。於是訂咗呢間。我地叫咗:1。生蝦:唔錯,有乾冰一齊上,夠凍。蝦的質地好爽,好新鮮。2。冬陰功: 個人覺得一般,個辣比較死,無乜層次,但係只係個人喜好,唔係個廚的問題。用料足而且質量好。3。火焰雞:其實係燒雞,但係上枱時即時點火,所以大家一齊舉機影相,呢個係味覺同視覺享受,一定要叫。4。蝦餅: 炸得好好,口感唔太肥膩,而且好有蝦味。5。青咖哩:唔錯呀!香料同咖哩的味道好平均,唔係好似其他地方咁只係一碗綠色的水。6。柚子沙律: 好醒胃,柚子都唔苦其實服務員態度好好的,我地成班人坐咗幾個鐘都無點面,只係去到最後付款方法唔太方便。

1。生蝦:唔錯,有乾冰一齊上,夠凍。蝦的質地好爽,好新鮮。
4。蝦餅: 炸得好好,口感唔太肥膩,而且好有蝦味。
6。柚子沙律: 好醒胃,柚子都唔苦

泰式青檸茶