出奇地今次係我想試,因為經過見到覺得間店裝修幾靚幾清新,原來又係一間台灣過江龍,女友就當然鎖定佢既目標想試黑糖珍珠,我就揀其他。飲品店內外用白色做主題,簡簡單單設計但我覺得幾靚,比我感覺係舒服。飲品選擇陪女友去過咁多間,講真,呢間選擇真係幾多下,而且啲款式唔重覆冇咁悶,唔會齋得黑糖飲。沐白黑糖波霸鮮奶 $30好貼心係有封實個口,方便你搖匀再飲,當然都係4.3明治奶,一飲,喂!有料到!唔係黑糖漿痴住啲珍珠,而係煮到入味加口感煙韌,粒粒做到口感味道一樣,我雖然唔係黑糖珍奶FANS,但我都覺得幾好飲。草莓鮮奶 $35我就例牌係飲其他類型既飲品,問左店員,就推介左呢杯,以為係普通一杯草莓鮮奶,原來都有分上下兩層攪匀再飲,口感唔係一般鮮奶,而係草莓用果肉打成左smoothie,飲落口感濃郁,果然冇推介錯!佢暫時得元朗同荃灣有分店,可能對於九龍友冇咁方便,我就真係想佢開多幾間分店等你地飲下覺得好唔好飲!

飲品店內外

用白色做主題,簡簡單單設計但我覺得幾靚,比我感覺係舒服。

飲品選擇

沐白黑糖波霸鮮奶 $30
沐白黑糖波霸鮮奶

草莓鮮奶 $35
草莓鮮奶

Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
沐白黑糖波霸鮮奶
草莓鮮奶