2022-12-05 291 views
我係sogo地庫買左3 塊 大大塊曲奇, 分別係 朱古力, 綠茶杏仁, 同 咸蛋芝士, 一共105蚊即日返到屋企就攞個朱古力出來食, 好神奇地, 一攞上手, 成件曲奇就自動粉碎, 一地都係碎, 我成個人呆左, 因為俾左咁貴, 喂有執地下d粉來食, 食落去, 唔係好甜, 係mud朱古力味, 同好食接不上邊之後試個咸蛋芝士, 都係好粉, 少心地攞少少來食, 食落都係好粉, 有咸蛋味, 無芝士味, 好似食緊甜甜地ger咸蛋, 唔好食綠茶杏仁是預期的味道, 有綠茶未, 無mud杏仁味, 不過最小無之前兩件咁粉, 不過都係唔好食如果你喜歡買貴野, 食d好粉ger曲奇, 這是一個很好的選擇。

2022-12-04
Waiting Time
2 Minutes (TakeAway)
  • 綠茶杏仁比較正常