2007-05-05
成日都聽到人地講呢間野既夜晚好抵有半價..有1次黎見到咁多人排隊,即係冇曬興趣~但尋晚本來想去和花亭架,但係果度又勁多人,咁就諗住試下第2間啦!去到門口真係打曬蛇餅咁..由9點半排到10點八先入得去..好彩我地係2個人去食ja..可能會快d掛去到即刻去拎迴轉帶既野食..但係見到冇乜款喎..又唔吸引..就寫紙..拎起本野睇下有咩款啦..唔知點解覺得1d都唔吸引..叫左幾款野食..最難食係幔魚壽司..有骨架..而且又唔係好新鮮食左7,8碟已經唔想再食落去..但又要每人最少消費$60..惟有焗住叫啦..叫左個唔知叫咩芒果沙律..雖然冇半價但仲好,起碼可以快d食夠六十蚊..呢個反而我覺得幾好味..食到11點幾果時,迴轉帶既壽司明顯放左好耐..冇曬水乾曬咁..好恐怖..之前叫落既壽司又懷疑冇落單..叫左幾次先黎...我諗下次都係唔貪平喇..食1次就夠..早知係咁我去排返和花亭仲好
有半價..有1次黎見到咁多人排隊,即係冇曬興趣~