2014-07-31 1161 views
 呢間舖新開張,所以約左幾個朋友專登過去試下個雞煲得唔得!好彩一早有朋友幫手訂位,咁我去到就可以舒舒服服坐低喇由於有朋友唔食得辣,除左叫個雞煲之外,仲叫左個胡椒豬肚雞煲。先講下個胡椒豬肚雞煲我就覺得幾香,我鐘意d胡椒味唔好太重,個味剛剛好,d豬肚都好味道。至於個雞煲呢,我地叫左個小辣嘅試下先,原來都只不過係微辣,唔太食得辣嘅朋友都食得到。估唔到d雞好嫩滑,個汁都幾濃味,最緊要係個份量都足。下次可以試下個中辣挑戰下!個手切鮮肥牛都幾正,而其他海蝦、脆鯇腩、四寶丸、魚片頭、花枝丸都好好味!仲有個叫做麻吉燒嘅,好似芝心丸咁,都幾特別。服務員態度都幾好,佢地會跟進番個雞煲,得閒過黎炒幾炒唔駛痴底。總括而言係可以有下次啦

呢間舖新開張,所以約左幾個朋友專登過去試下個雞煲得唔得!
好彩一早有朋友幫手訂位,咁我去到就可以舒舒服服坐低喇

由於有朋友唔食得辣,除左叫個雞煲之外,仲叫左個胡椒豬肚雞煲
先講下個胡椒豬肚雞煲

總括而言係可以有下次啦
2014-07-30
$250 (Dinner)
  • 手切鮮肥牛