2021-05-22 180 views
#Fat99eat旺角💛老實說Fat9係比佢既裝修吸引左入去😆見到佢啲裝修整到好似課室咁 好得意🥰佢個餐牌都好有誠意 用功課薄做餐牌有創意但佢除左裝修得意之外 食身質素都唔差喎😺👍🏻大家係附近食完野既話 不妨上下呢間糖水為你完美既一日畫上一個完美既句號🤭﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊☞ 楊老師(楊枝甘露+椰果+小丸子+蘆薈) 44$佢餐牌啲名都好搞笑 楊老師😆咁岩Fat9又想食芒果就叫左佢呢個楊老師黎試試🤩一上檯估唔到佢咁多料喎 啲料仲多過啲汁好癲😹Fat9好小食糖水會叫到蘆薈 而且佢啲蘆薈粒粒都好大粒 食落口個感覺好fresh🥰啲小丸子有咬口 唔會話煮到好漿口冇咬口😼﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊✎ 陳皮綠豆沙 26$鐘意食懷舊糖水既可以叫下佢啲中式糖水試下喎 佢綠豆幾香口 但略嫌陳皮味就唔夠重😲但佢個甜度岩啲唔鐘意食咁甜既人 所以想食啲有咁甜既糖水 但又環陪身邊既朋友食糖水既話可以試試呢個綠豆沙🤣﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊﹊↬味道: ☻ ☻ ☻/5↬服務: ☻ ☻ ☻/5↬環境: ☻ ☻ ☻ ☻/5
#Fat99eat旺角💛

老實說Fat9係比佢既裝修吸引左入去😆