2024-08-18 128 views
放假唸住去大埔超級城行下,係行之前就梗係要食飽飽,見到太和新開左一間台式火鍋店,又近火車站,所以就決定去食lunch,第一次食,就揀個中間價試下先💕⭐️⭐️⭐️✨SET B 澳洲M7和牛餐 $308✨⭐️⭐️⭐️任食台式火鍋$308 /120分鐘,可無限追加套餐內既牛、豬、雞肉、台式墨魚滑等,台式小食有鹽酥雞、炸花枝丸、榴槤炸彈等,十多款台式飲品,QR code落單好快就送到~湯底就揀咗鴛鴦鍋,鰹魚昆布湯x椰皇雙子鍋,兩個湯底都鮮甜入味,椰皇雙子鍋仲要用新鮮椰皇水,非常足料🤤自助吧有蔬菜類、肉丸類,仲有我最鍾意嘅響鈴同炸魚皮,食得幾多夾幾多,隔離仲有唔同嘅台灣麵類可以揀,最後係醬料區調製返一個啱自己口味既醬汁就完美啦🫶🏻甜品就有雪花冰、即製雪糕窩夫、檸檬愛玉凍等,仲有每人一客MÖVENPICK雪糕🍦