2021-10-05 139 views
敏華冰廳近年愈開愈多分店,仲進駐埋各大商場旺角新世紀moko呢間就係MTR層好好生意,經常都見到門口要排隊👀好彩佢上菜速度快,所以唔洗等好耐都有位趕時間既話都可以考慮😆今日望一望餐牌先知原來敏華係太興集團旗下🍜常餐: 忌廉湯叉燒意粉配炒滑蛋、火腿及歐式軟多士($63)🥤凍奶茶(+$3)本身意粉想轉做通粉,但落單時姐姐可能聽唔到冇轉到😣因為趕時間所以冇叫佢轉返個忌廉湯底好失望,食落去完全冇味😟令到啲意粉好齋,認真唔合格👎記得之前食過早餐既忌廉湯通粉係好食既,今日唔知係廚師失準定轉左煮法🥲下次應該唔會再叫佢地既歐式軟多士我個人就一向都好中意😋真係做到外脆內軟👍炒滑蛋亦都係好滑,係好食既😍每次黎敏華我都會叫奶茶,一黎我好中意飲茶餐廳既奶茶,二黎真係好香濃茶味同好滑🤤推介/😋食物質素:6.5/10🍽️用餐環境:7/10💰性價比:7/10👣回頭率:7/10/📌敏華冰廳旺角太子道西193號MOKO新世紀廣場MTR層M39鋪
敏華冰廳近年愈開愈多分店,仲進駐埋各大商場
旺角新世紀moko呢間就係MTR層
好好生意,經常都見到門口要排隊👀
好彩佢上菜速度快,所以唔洗等好耐都有位
趕時間既話都可以考慮😆
今日望一望餐牌先知原來敏華係太興集團旗下

🥤凍奶茶(+$3)

本身意粉想轉做通粉,但落單時姐姐可能聽唔到冇轉到😣
因為趕時間所以冇叫佢轉返
個忌廉湯底好失望,食落去完全冇味😟
令到啲意粉好齋,認真唔合格👎
下次應該唔會再叫
佢地既歐式軟多士我個人就一向都好中意😋
真係做到外脆內軟👍
炒滑蛋亦都係好滑,係好食既😍
推介

📌敏華冰廳
旺角太子道西193號MOKO新世紀廣場MTR層M39鋪
2021-09-28
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$66 (Lunch)
炒滑蛋、火腿及歐式軟多士