N+ Burger 進駐啟德體育園零售館‼️宜家香港最當紅一定係啟德體育園, 黎得呢頭梗係要返D特別野!!🤭N+ Burger 係全港首間擁有澳洲自家飼養牧場的漢堡店, 100%全天然優質安格斯黑牛, 堅持以純天然飼養方式, 同時具清真認證, 為顧客提供更健康, 安全的用餐選擇❤️黎得呢度食野當然要食佢地既人氣必食之選當然就係我同fd子手上既「特級松露醬牛前腩漢堡」🍔「特級松露醬牛前腩漢堡」🍔以頂級安格斯牛前腩製作, 食起上黎好有牛香味, 而且夾雜住本菇同松露醬, 香氣滿溢仲可以帶黎一絲解膩感+$40可以轉做Combo (可選脆薯條🍟/脆薯角)另外仲飲左Sparking Lemonade, 感覺好似冇飲汽水咁有罪惡感XD新店更同步推出全新「牛油果植物肉漢堡」🥑 以新鮮牛油果蓉同植物肉漢堡製成, 健康得黎又無負擔, 岩晒想食burger但又驚fat fat嘅….你🫣不得不提~鍾意蔬食🥬既朋友仔可以試下「烤抱子甘藍」 焗得香而且又健康😝啟德店香港九龍城啟德體育園啟德零售館2, 1樓M2-102號舖黃竹坑店香港黃竹坑香葉道11號THE SOUTHSIDE 地下LG01號舖
N+ Burger 進駐啟德體育園零售館‼️
+$40可以轉做Combo (可選脆薯條🍟/脆薯角)

新店更同步推出全新「牛油果植物肉漢堡」🥑

啟德店
香港九龍城啟德體育園啟德零售館2, 1樓M2-102號舖
黃竹坑店
2025-01-07
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$100 (Dinner)
  • 烤抱子甘藍
  • 特級松露醬牛前腩漢堡