2020-08-29
啡·嚐 @ Pause It驚喜新發現,炮台山高質咖啡店本身諗住去炮台山地鐵站附近搵野食,路過呢間咖啡店,見到門面幾吸引,而且啲食物都幾啱我口味,就入咗去試吓啦🤓叫左個cobb salad,健康得來又好味😋😋 之後想叫杯espresso,侍應好有心咁問我鍾意nutty啲定係fruity啲,原來你哋嘅espresso豆都有2種,好少見!而且上枱佢哋比多杯soda water,哩種傳統嘅方法真係第一次見!😮😮 個人建議fruity啲比較易被接受🤓手沖都有驚喜,叫左杯90+,一放鼻邊,已經聞到好重嘅能得利黑加倫子橡皮軟糖嘅香味🍇 之後同咖啡師交流,成個氛圍好令人滿足😌😌p.s 第二日已經番叮左😆食物:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️咖啡:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️環境:⭐️⭐️⭐️⭐⭐番叮:⭐️⭐️⭐️⭐⭐️#aus_cafe
驚喜新發現,炮台山高質咖啡店
p.s 第二日已經番叮左😆
食物:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️