呢間雞煲系老字號,住元朗既人都應該都唔陌生🥰系青春回憶黎,記得我在學時期零用錢唔多… 都會希望可以同一大班同學、朋友,大吃大喝、咖喱至尊系任飲任食既唔錯選擇!火鍋湯底有7款唔同口味選擇,雞煲亦有麻辣或者咖喱味揀,我今日試左咖喱雞煲,[麻辣雞煲食得多,咖喱雞煲未食過]所以今日專程嚟食咖喱雞煲,亦都好啱鐘意食辣嘅朋友,🌶️🌶️辣度都系自己選擇,我揀咗小辣,仲有至尊辣食得辣既你可以去挑戰下老闆話:咖哩用左巴基斯坦咖喱配方,配方得到巴借高人真傳🫶🏻 傳承左30年,咖喱雞煲做得好出色,加埋佢既咖哩又幾好味喎😋咖喱味好香,啲雞啖啖肉之余仲好滑… 全部火鍋配料都好新鮮!咖喱至尊除左有得食雞煲之外,佢仲有出名既咖喱飯,唔食雞煲都可以試下咖哩飯… 同朋友黎食下野飲下啤酒吹下水都開心呀🥳。📍元朗鳳翔路70號冠豐大廈地鋪
咖喱雞煲$158一位·任食火鍋配料任飲啤酒

咖喱雞煲$158一位