2014-07-22 6905 views
甘餵食既我成日周圍食xD聽人講九龍灣新開左間放題。仲要係成個區得佢一間。甘獨特,就梗係要約班fd去試下啦!我地去到門口。啲人多到。。。我都吾知點講><不過甘就証明左係好食先會有甘多人啦!好彩既都係我地有訂位,吾洗等好耐!😊一坐低就拎起枝筆落野食。最快上枱既莫過於刺身。仲有冰低裝住上添!望落去件件刺身都好新鮮。食落仲冰冷架添!跟住啲熟食都一一甘上枱,全部都係熱辣辣新鮮整!我最中意既就係雞腎串同雞肉串。好好味😍😋仲有好多其他既都好好食,例如。牛柳粒,汁燒魷魚,豬頸肉。。。多到有啲都吾記得叫咩名啦@@啊!仲有個鐵板餃子都好正!大家都食到飽曬,之後仲有雪糕食。真係好滿足😄下次一定要再黎過!
甘餵食既我成日周圍食xD
大家都食到飽曬,之後仲有雪糕食。真係好滿足😄
下次一定要再黎過!
2014-07-17
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$170 (Dinner)