2019-03-29 11 views
今日和老公係仁安探完B, 超餓, 途經大圍田心街比我發現一間日本「正」野!😋魚生新鮮,特別係帶子,超厚和鮮甜,特別之處係食完蝦刺身,個蝦頭可以免費炸脆咗,熱騰騰,好脆好香蝦膏味🦐老公最愛牛舌,超厚又淋又juicy, 食到佢眼咪咪,串燒雞翼也不錯,好滑,即叫即做,夠熱,也燒得剛剛好👍🏻我覺得賀喜炸野燒野做得特別好,日本蕃薯和南瓜夠熟,冇油,超甜,我忍不住獨自霸哂嚟食,只分了一塊蕃薯比老公食😝嘩!呢個湯係我最想介紹俾大家嘅,係鯛魚湯,完全冇味精,但係好夠味,又夠材料。呢間小店員工好有禮貌,嘢食又好,我會再返嚟食👍🏻食過$500仲有$50下次可以用,正呀!
2019-03-27
$360 (Dinner)