2023-09-07 18 views
元朗的日式餐廳❤️❤️一入店有兩位服務好好的年青人,佢哋嘅服務拍得住酒店嘅質素,非常友善非常親切❤️❤️我一共叫了幾個食物❤️❤️❤️藍蝶花佛手柑熊茶:味道有少少紅茶味好香好清新仲會有好濃烈嘅花香嘅氣味❤️綠茶鮮奶熊脆脆:呢一杯係好香嘅抹茶味配搭牛奶嘅鮮味這樣嘅配搭令人有一種好季節嘅感覺❤️❤️a5和牛海膽芝士牛角包:呢個錦豐盛牛角包都係第一次食海膽嘅鮮味逗留喺口康度,陣陣散發❤️和牛好有口感❤️100分。炸蔥吞拿魚蓉卷:炸蔥好好食㗎佢令到呢成個手捲個孫未提高咗配搭吞拿魚嘅油份,兩者互相做輝映❤️石燒厚切和牛:上到枱嘅時候和牛係五成熟,第一啖食落去和牛嘅血味好出,慢慢一路食落去,和牛去到七成熟,油脂嘅味道就提高咗好多,和牛真係入口溶化,如雪過一般降下❤️呢度呢有生蠔做緊買一送一,我一共嗌咗兩款,有四隻❤️一個爽口點,一隻cream 啲❤️
我一共叫了幾個食物❤️❤️❤️

2023-08-21
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner