呢間米線舖係朋友介紹的, 佢同我講啲豬潤好食! 食左一次之後就喜歡上了。 地址比夠偏僻,唔算多人流既地方 應該多數做街坊生意。 我次次想食清淡啲既米線就會揀呢間 佢既豬骨湯係新鮮煲既 唔會食完好口渴!好好味😋 都有食過辣既湯底 好夠辣。但個人都係中意食翻佢個豬骨湯🤤佢每日都會有唔同既特價野飲,小食,餸。我覺得都好抵食 所以差唔多次次都會叫佢既特價野黎食!麻油手撕雞拼海蜇 $40手撕雞既肉唔會好鞋,麻油都好香又唔會太油 除左有雞肉仲有甘筍,青瓜,海蜇。👍🏻燒茄子 $30佢會落好多蒜 好惹味架! 不過食完個口會有啲臭😂🤭🤭 加辣都好好食 會更加錦上添花!每次都會同男朋友搶黎食👅口水雞(特價)麵有好多件雞 個辣汁調得好惹味 會想食完再食, 唔會太辣😌總括而言,每次去必食既係麻油手撕雞拼海蜇🐥,豬潤🐷,燒茄子🍆!
地址比夠偏僻,唔算多人流既地方 應該多數做街坊生意。

麻油手撕雞拼海蜇 $40

燒茄子 $30

口水雞(特價)
麵有好多件雞 個辣汁調得好惹味 會想食完再食, 唔會太辣😌