2021-11-07 694 views
Weekend北區郊遊完,諗住揾間cafe食嘢傾下計。見某名youtuber介紹過哩間喺舊裁判法院,睇食物環境相好似幾特別,點知都幾失望。先講周圍環境,個舊裁判法院唔好以為係咩古蹟活化嘢好好打卡,都幾冇特別,作為市區人真係唔好為咗座嘢,山長水遠入嚟,唔值得。講返間cafe,座位唔迫係ok嘅,不過播哩期大熱流行曲,完全唔夾個場,唔夾所謂法院嘅氛圍。播歌好大聲,d客傾計自然要鬥大聲,個場嘈過茶樓!乜mood都冇。特別想講個松露薯條,見個youtuber話好好食,錯晒!我地嗰碟一落枱係凍嘅,我真係唔知佢炸左幾耐擺左幾耐先俾我地。All day breakfast個薯格極硬,食左一兩件直接放棄。嘢食嘢飲只屬一般,但價錢偏貴,性格比低,真係試過就算。

嘢食嘢飲只屬一般,但價錢偏貴,性格比低,真係試過就算。