2010-03-13
今晚9點入坐,2位,寫住$138任食(但其實要收加一)入到去即刻剔紙仔啦..叫左鹽燒鯖魚、刺身、吉列炸蠔、芝士焗大蝦 (所謂大蝦只係一隻中指咁大隻),芝士焗凡立貝(丁屎咁細粒)一嚟就整左條鯖魚黎以為上菜咁快好開心啦,點知等左十幾分鐘都 無野上,再等先黎碟刺身,仲要明明剔左每樣2份,佢都係每樣俾得 1份(我估係standard架囉)...之後又等十幾廿分鐘都未有野上..成間shop得2個樓面,個妹妹仔仲要hea爆..問佢D野黎未,佢話幫我睇,但從來無見佢入廚房check ,於是寫左三、四張order紙,催左佢2,3次先有芝士焗蝦毛上,仲要上得1只。我地食到一半隔離有人坐低,佢地仲慘,坐左半粒鍾先淨係食左塊牛扒,再過廿分鐘先有碟刺身,仲要係漏左樣架添..
今晚9點入坐,2位,寫住$138任食(但其實要收加一)