2020-04-21
今日嚟到一間開業冇耐嘅日本餐廳,呢度嘅嘢食選擇好多,我哋揀咗二人套餐 $298 ,咩都食啲😜前菜三款 芥末八爪魚,好彈牙,口感唔錯,多重滋味。中華沙律同螺肉都唔錯,勁中意個螺肉,creamy! 德島縣玉子燒味道甜甜嘅,口感幾滑溜,厚底😆仲灑上蟹子,正!牛肉薯餅 香脆可口,裏面綿滑,好味道😛日式牛肉炒烏冬 我想講佢個牛肉真係好有牛味,每𡁻一下都感受到果種鮮甜濃郁嘅肉味,個烏冬都炒得有水準,食到呢一味菜已經幾飽😄火炙丼 係有啲飽嘅情況下食呢個覺得呢個仲唔錯喎☺️首先佢個飯係好好味,魚生方面經過火炙,一上菜嘅時候已經香噴噴,令人垂涎欲滴。除咗三文魚、鰻魚、帶子,仲有蟹柳,份量都唔少,我覺得好值得食!野飲揀左可樂同菠蘿汁,菠蘿汁裏面真係有菠蘿㗎😆😆日式芝士蛋糕 救命,好好食,creamy到😻估唔到套餐嘅甜品都咁高質日式年糕配朱古力醬救命救命救命,呢個仲好食,佢熱熱地,食落口感好好,軟滑中帶香甜🥰🥰🥰估唔到呢度啲嘢食咁好味喎,回頭率高😛呢度啲座位好闊落,客人雖多,但係都覺得安全,而且呢度都有量體溫,亦有提供紙巾等,所以覺得食飯都好安心
前菜三款
德島縣玉子燒
味道甜甜嘅,口感幾滑溜,厚底😆仲灑上蟹子,正!
牛肉薯餅
香脆可口,裏面綿滑,好味道😛
日式牛肉炒烏冬
火炙丼
野飲揀左可樂同菠蘿汁,菠蘿汁裏面真係有菠蘿㗎😆😆
日式芝士蛋糕
救命,好好食,creamy到😻估唔到套餐嘅甜品都咁高質
日式年糕配朱古力醬
估唔到呢度啲嘢食咁好味喎,回頭率高😛