喺太子果頭睇night gown,熱到就快溶,行行下見到義順牛奶公司暗爽咗一下B-)佢係11:30啱啱開舖所以無乜人。雖然好熱但係我都叫咗個熱雙皮奶同奶醬多。先講個雙皮奶,佢比起我上次嚟食嘅時候稀咗、水咗,感覺冇乜彈性,只能夠話通脹令到食物質素下降咗~另外個奶醬多就整得好好,我食完個雙皮奶佢都仍然好脆,煉奶同花生醬比例恰到好處,LIKE!不過唔知點解佢將我最想坐嗰個位掛咗牌reserved,但係我食足成粒鐘都唔見有人坐果個位lol同埋鋪面員工服務態度有待改善,我坐低咗諗食乜諗耐咗少少姐,個姐姐就係我面前氹氹轉望下望下感我覺得好唔comfortable><
2015-06-06
$50 (Lunch)