2019-04-02 1408 views
醬料上, 最特別係有xo醬, 唔係好多間餐廳有xo醬,數量正常. 算係滿意!湯底我地叫左豬骨湯, 同四川麻辣湯底, 豬骨湯, 味道都好濃, 直接試下飲左一啖,好鮮甜, 如果係清淡人士可以推介呢個沙底!四川麻辣呢, 就其實都唔算過辣, 可能因為調成香港人口味, 帶小咸, 如果烏東落呢個湯底,可以咩都唔加都好好食! 食得辣就試呢個!angus 牛小扒, 份量足夠, 味道濃, angus 不嬲都唔洗用任何醬料都好好味, 一食就會食到牛味重,我覺我angus係打邊爐數一數二好食既牛之一, 其次就係手切牛, 有d人可能中意手切牛多d呢到angus算比較薄身, 口感就易咬,易入口比較軟唔會話好硬.虫草花雞湯, 呢個料落我十足, 可以連料食, 味道有小小油, 虫草味濃, 無偷工減料, 熱度岩岩好, 暖胃得黎又唔會太熱入唔到口.玉子豆腐, 呢d雜料平均黎講餐廳都會比較得比較多, 所以份量唔洗太擔心, 餐後食D水果平衡返! 多汁~整體服務好好, 好客,價格正常.
醬料上, 最特別係有xo醬, 唔係好多間餐廳有xo醬,
數量正常. 算係滿意!

好鮮甜, 如果係清淡人士可以推介呢個沙底!
可以咩都唔加都好好食! 食得辣就試呢個!
熱度岩岩好, 暖胃得黎又唔會太熱入唔到口.
餐後食D水果平衡返! 多汁~

整體服務好好, 好客,
價格正常.
2019-04-02