2020-05-07 58 views
位於屯門某個商場!位置旺中帶靜!交通都好方便!這間舖頭雖然唔係好大!但係坐落都好舒適!裝修方面古色古香!處於回到過去的的年代!用來打咭非常一流!.至於食物方面:京蔥爆炒牛肉!牛肉嫰滑好有口感!咬入口好腍身非常之正!十分之夠鑊氣味道十足!好似大酒樓!酸菜鮮魚片魚肉嫩骨!魚肉厚度咬入口又有口感!完全冇骨味道恰恰好!完全冇骨味道恰恰好!加埋D配菜吃十分之正!辣味情度都可以接受!唔錯之選!香酥椒鹽鲜鱿味道恰恰好!又唔會過咸!外脆內軟!食入口口感非常之唔錯!鮮魷又唔會好難咬!厚度有夠大件!又夠彈牙!.至於價錢方面一般價錢!又有質素的食物!我覺得值得一試!
至於食物方面:

至於價錢方面一般價錢!又有質素的食物!我覺得值得一試!

2020-04-29
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$100 (Lunch)