2013-10-27 118 views
多匆匆, 去匆匆, 反正唔肚餓就以輕食補充energy  店內枱與枱之間的距離十分貼近, 小妹認印象中冇乜邊間 pacific Coffee 坐得舒適,吾通呢點就是輸給對手的其中一個因素.....? Spinach & Mushroom Pie $24: 錎料以蛋, 菠菜 , 蘑菇為主, 店員代為翻熱後芝士味更為突出, 口感算不肥膩而且飽肚,比沉悶的三文冶來得精彩 。     Green Tea Latte $31: 不知從何時開始已習慣了以skimmed milk 年代替全脂奶 , 因為喝後不會令小妹拉肚子而且更加健康。味道濃郁甘香的綠茶粉近來亦成為我的大愛, 無論飲品, 蛋糕, 雪糕, 零食等。而這杯  Green Tea Latte 也乎合濃郁的基本要求, 而且帶點甘香 、水溫夠熱、 奶泡打得細滑, 感覺比對手沖出的更香滑可口 。
多匆匆, 去匆匆, 反正唔肚餓就以輕食補充energy

吾通呢點就是輸給對手的其中一個因素.....?

Spinach & Mushroom Pie $24:

比沉悶的三文冶來得精彩 。

Green Tea Latte $31:
2013-10-16
$45.7 (Tea)