1K
2019-03-18 647 views
再續葵涌廣場! 食2串麻辣串, 一包小小的撈撈冷麵其實未夠飽, 經過聞到墨西哥卷幾香, 好想試! 墨西哥雞肉卷 $28大 / $25細 (好似係), 加錢要 Blue Cheese 醬汁! 即叫即包, 等3分鐘就有得食! 餅皮鬆軟熱辣辣, 雞肉嫩滑香口, 包新鮮生菜 & 粟米粒 (跌左2粒) , 就咁食係解油膩既, 不過我加左 Blue Cheese 醬汁就另作別論! Cheese 醬汁食到一粒粒 Blue Cheese, 好足料, 喜愛 Cheese 既千祈要試! 只係食得有點論盡! 註: 回頭率高的一家小店! 食完都幾飽, 想掃多幾間小食店都無戰鬥力!

Waiting Time
5 Minutes (Dine In)