企係門口見到百伏,即刻諗到大家諗嘅嘢。。不過門口見d下午茶餐三四十包台式飲嘢,有興趣試下叫咗個咁痾仔大腸麵線同珍珠奶茶。奶茶好快到,份量適中。茶味偏重,杯野味道ok,唔劣唔好果隻。無幾耐麵線嚟到,都幾大碗幾重手,可能食開八方雲集嗰啲size,不過呢到始終貴d,大碗都正常。賣相唔錯,撈起亦多料,麵線,痾仔(個名幾核突/恐怖),大腸,味道正路,可惜太喊。//食食下下面好似食緊粉漿咁,咩料。。不過都格硬食埋佢,食飽咗夜晚唔使食,真係幾飽下,可能我細食 🐱🐴服務正常。會唔會返轉頭?本來感覺都算中性,但睇埋呢到嘅笑喊臉比例,我諗下次有機會會試下其他食肆。(完)// 對我個review有咩感覺,話聲俾我知啊,起碼知有咩改善或者知道有人支持。我唔係嗰啲幾千個review嘅人,真係好得閒先會咁樣出下post。。。謝謝!//42+10%=$46
企係門口見到百伏,即刻諗到大家諗嘅嘢。。

不過門口見d下午茶餐三四十包台式飲嘢,有興趣試下

叫咗個咁痾仔大腸麵線同珍珠奶茶。

服務正常。

42+10%=$46