2014-02-02 2636 views
味道:咕嚕肉- 味道好,不過肉少肥多杏汁豬肺湯-好飲嘅, 但得陣杏仁味椒鹽九肚魚-成晚最好食嘅一碟,新鮮熱辣辣,又唔油,味道啱啱好。紅燒元蹄- 肉爽又滑,幾好。芝士蝦球伊麵- 味道濃郁,但麵太淋。一品煲 - 普通,唔太合我口味。肉餅- 顏色好紅,搞到我地個個都唔知佢係咪熟哂。呢碟落咗勁多麫粉,所以向老闆投訴下,佢就試咗d都認同.就offer俾另外一碟餸我地,但我地decline 咗。最後送咗兩盤自家製芋頭糕俾我地。海鮮雜菜煲- 好大盤。味道有d 齋,不過ok la。送嘅芋頭糕好好食,雖然料唔太多,但勝在芋頭夠味夠粉。環境/衛生及服務:一早打咗去book 枱,但係都等咗成個鐘先有枱坐。 臨走前見到天花上面有隻貓, 嚇死人!即刻有d不安,又開始質疑衛生方面嘅問題。不過服務真係幾好,佢地咁忙都可以笑臉迎人,值得欣賞。之後老闆見我地話肉餅唔太惦,都肯轉其他嘢俾我地,只可惜我地太飽就拒絕咗,佢就送咗一底蘿蔔糕同一底芋頭糕俾我地拎返去,都幾識做。Final Verdict:以前食lunch都黎過幾次,覺得佢又大碟又抵,但今次見到隻貓喺上面,都有d怕,未必會再去lu ~
味道:
咕嚕肉- 味道好,不過肉少肥多
杏汁豬肺湯-好飲嘅, 但得陣杏仁味
紅燒元蹄- 肉爽又滑,幾好。
芝士蝦球伊麵- 味道濃郁,但麵太淋。
一品煲 - 普通,唔太合我口味。
海鮮雜菜煲- 好大盤。味道有d 齋,不過ok la。
送嘅芋頭糕好好食,雖然料唔太多,但勝在芋頭夠味夠粉。
環境/衛生及服務:
一早打咗去book 枱,但係都等咗成個鐘先有枱坐。

Final Verdict:
2014-01-18
Waiting Time
45 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner