2016-01-31 762 views
同朋友一行6人去食團年飯。朋友揀左係中環食,去左holycrab 。坐左係梳化位。位置幾舒服。夠闊落!之後侍應比餐牌我地睇,亦推介我地試下low country boil同埋特別推介羊架。我地就接受侍應既提議。之後叫左龍蝦麵,美式燴飯(唔記得點叫),仲有7式薯仔同埋幾款甜品low country boil 有龍蝦,大蝦同有青口同蜆,龍蝦同埋海鮮入晒上湯既味道,海鮮亦夠鮮。👍🏼👍🏼龍蝦麵好多龍蝦肉好似食緊成隻龍蝦咁,不過份量岩岩夠一個人食,但一大班人食要叫多碗😂燴飯夠晒辣味,冬天食一流。因為夠晒辣所以叫多個😁😁7式薯條好抵食,食到7款唔同款式既薯條抵食😂最後咁左一口布甸同埋芝士蛋榚,布甸外脆內軟,不過有點似食西多士。我地個個都食到好飽好滿足😂😂
同朋友一行6人去食團年飯。
朋友揀左係中環食,去左holycrab 。
燴飯夠晒辣味,冬天食一流。因為夠晒辣所以叫多個😁😁
7式薯條好抵食,食到7款唔同款式既薯條抵食😂
我地個個都食到好飽好滿足😂😂