2022-09-23 57 views
平時唔會打食評既我,食完呢間既海南雞之後,好想開心SHARE推薦大家去試下。🙈小弟第一次打食評,文筆唔太好,希望大家多多包容🙇‍♀️重點推介✨非常大碟同厚肉的招牌去骨海南雞,雞皮好似過左濾鏡有bling bling效果,最重要係唔!多!肥!膏! 食幾多都唔怕肥。😆無論雞脾定雞胸肉質都都好嫩身,配埋附送既醬汁好惹味。孜然牛仔骨肉部份好多,唔會淨係得大大塊骨,加上孜然咸度適中,牛香加上孜然味道好夾。 🤭回味雞煲醬好香濃惹味,帶有小小麻辣香,辣味都可以根據自己口味選擇。雞件份量都算多而且大大件,配菜煮到變軟吸滿醬汁,加上原身味道,讓人忍唔住要清盤。🤙🏻🤙🏻🤙🏻
小弟第一次打食評,文筆唔太好,希望大家多多包容🙇‍♀️