2017-12-29
平時一向都好支持康恩園呢間社企 除左可以支持到殘疾人士就業 但佢地既食物分分鐘比出面餐廳更用心 做得更加好味 同埋最緊要就係食左咁耐都唔覺有味精 可以放心食多少少都唔怕會無益一黎到見到咁多食物已經覺得好吸引啦 仲要任食好正呀哈哈好開心前菜比較出色既覺得係楓糖玉米 唔係講笑佢有蜂蜜本身驚加埋玉米會甜上加甜 但估唔到兩者可以咁夾架 好好味我地encore左好多次呀 同埋佢既湯同飲品都係任飲架 當中中湯係椰子雞但竟然有螺頭呢種貴價食材 我覺得好值主菜黎啦 我叫左羊 佢無問我想幾成熟但一切開係粉紅既 唔會太生有血水但羊肉好滑好好食呀配菜都無求其 樣樣蔬菜都係好新鮮既 特別係焗過既蕃薯 好香甜好好味呀 最衰自助果度無啦哈哈同我地同行既友人比較鐘意甜品 當中士多啤梨mousse 好好食 中間有一層yogurt食完覺得非常幸福 呢餐只需要$2xx 雖然未必有出面咁多野食 但誠意十足 大廚又會問我地食物點呀咁 好似係小店咁大家都多多支持啦!! (平日lunch around $45!)