2011-05-30 244 views
後補生日飯, 個fd book左呢間餐廳.佢話要靠人事先book到間vip房喎我生日,竟然我最早到, 個fd叫我坐住先...一去到, 全場都係麻甩佬完全唔敢入!!齊人叫餸1) 深圳滑雞煲: 一般, 之後用埋個煲打邊爐, d料都係一般2) 菠蘿咕嚕肉: 真係好食!!未食過咁好食既生炒骨,層粉好薄,個汁又好食. 放左一陣都係脆既~3) 椒鹽腰果魷魚絲: 一黎到完全唔知係咩, 食落去不得了, 好惹味! 送飯一流!! 送酒都好好~~4) 籠仔蒸蝦飯: 食過既fd話今次d蝦無上次咁好食, 我都覺得d蝦梅梅地, 但個飯幾好食,好香 食左3碗!因為邊爐料叫左好多,所以都飽飽地,仲一要留肚食蛋糕叫個把我估係老細既人幫我地影相,都笑笑口好好service,仲幫我地問人借火機添有機會會再試, 不過都係一班人好d可以試多d野p.s.好在坐左入房, 無關門真係好嘈!! d客係出面爆晒粗咁傾計,小情侶係度食都可能驚驚地

我生日,竟然我最早到, 個fd叫我坐住先...
一去到, 全場都係麻甩佬完全唔敢入!!

齊人叫餸

因為邊爐料叫左好多,所以都飽飽地,仲一要留肚食蛋糕

有機會會再試, 不過都係一班人好d可以試多d野

2011-05-28
$100 (Dinner)
Celebration
Birthday