Hiring
Salary negotiable
10 days ago
Salary negotiable
10 days ago
雖然而家去唔到泰國但係喺香港都可以食到地道嘅泰國料理!呢間舖頭雖然係地下,不過樓底好高而且好舒服!裝修都好有心思夜晚8:00都好多人喺度食!好彩我地唔洗排隊~香芒軟殼蟹米紙卷我覺得呢款搭配好特別而且好清新芒果嘅香味同軟殼蟹都好夾!而且裏面仲有蘿蔔同埋青瓜絲,感覺更加爽!青檸蒸烏頭魚呢碟野真係好有驚喜下面有火一直保持溫度,熱辣辣,酸酸甜甜再加上秘製泰式酸甜醬,十分好味!成條魚都俾我哋食晒啦~泰國椰青大菜糕成一大個椰子上,裏面有濃郁嘅椰子味道同埋椰子肉!我覺得鍾意食椰子嘅人唔可以錯過!因為真係好鮮甜同埋好清新~呢度服務態度都好好同埋服務好主動,下次再同朋友一齊食!

香芒軟殼蟹米紙卷

青檸蒸烏頭魚

泰國椰青大菜糕

呢度服務態度都好好同埋服務好主動,下次再同朋友一齊食!
  • 原個椰青大菜糕
  • 香芒牛油果軟殼蟹卷