本身想去行多一段路先到既 itaian 係中國染廠個間..點知好q多人..最後黎呢度..(事前做左功課)無位..想外賣算之際..有返位..就等左4個字度 黎la..pizza是日係件唔知乜家伙..非常無料既餅..整體係夠鬆化..但我志在食好味既料多d..所以呢個唔合格..雞方面就+10$ 試埋...同kfc有得fight..但味就爭減d..脆同炸方面可能更優勝..但上次幫襯大埔大元村個間一樣好似樣..個間反而好小小感覺..而意粉就失望左..試左 海鮮闊條麵..d料係多..但無哂焗既feeling..味都唔太出..墨魚好似潔達達咁..唔會再去特登試..搵都難搵個度反正就..- -難怪外送專門店叫..
$40 (Dinner)