2008-09-05
補返 2th aug 2008先好朋友o係canada返黎, 梗係要出黎見下面行街行到咁上下9點零.. 朋友話去食riso, 我又未食過, 所以就試下dinner set $99 __ share 黎食, 落單侍應有禮貌, 雪糕有2個味我唔知朋友要咩味, 佢都好細心話落左先, 到時上甜品時改都冇問題唔記得叫咩名__ 係哈密瓜&strawberry既mix..但我飲唔到strawberry味, 第一次飲個味係哈密瓜但係杯野係粉紅色 哈哈蒜蓉包-- 好好味, 扑扑脆闊條麵-- 白汁唔太杰, ok芝士紅米飯-- 芝士yummy, 睇落細細, 但食完好飽薯角-- 個薯角係自己加既, 半份+$6__ 薯角超熱=-=, 但好味mango&strawberry i-cream-- 個底有粟米片朋友同我做埋同一個動作.. 就係拎住個mud係咁'浪'個i-cream, 哈哈2個女仔坐下食下野傾下計都唔錯既~但係要坐邊邊位p.s. 之前行過飲過佢有個芒果fruit??(好似沙冰), 唔似一般沙冰咁稀, 有食緊新鮮生果感覺, 好味, 一讚
好朋友o係canada返黎, 梗係要出黎見下面
dinner set $99 __ share 黎食,
蒜蓉包-- 好好味, 扑扑脆
闊條麵-- 白汁唔太杰, ok
芝士紅米飯-- 芝士yummy, 睇落細細, 但食完好飽
2個女仔坐下食下野傾下計都唔錯既~
但係要坐邊邊位