2020-09-18 122 views
睇完戲周圍搵嘢食,見大大塊「龍城冰室」招牌,價錢相宜,就試吓😝估唔到全場卡位,坐得舒服唔使搭枱,真心讚👍🏻焗芝士海鮮飯一上枱見到熱辣辣嘅焗飯,好靚仔,而且香氣四溢;睇見滿滿的芝士,已經覺得好好食。除咗滿滿的芝士,仲有兩隻青口、三塊炸魚柳、蝦仁等等,餡料豐富。焗飯本身炒左底,加埋芝士,呢個芝士飯掂丫~椒鹽鮮魷想嗌多個小食,揀咗椒鹽鮮魷。外層薄薄的粉漿,包住嫩滑的鮮魷,鮮魷厚肉又大件,抵食!而且上面仲加左啲辣粉,超惹味😋菠蘿烏龍茶特飲見到枱面有呢張特飲推介,首先唔太甜,其次有真菠蘿,同埋個底有菠蘿蓉,食住飯飲一流,值得試試😍見隔離枱食小菜孖寶,大碟有鑊氣,下次試吓先得😂

焗芝士海鮮飯

椒鹽鮮魷

菠蘿烏龍茶特飲

見隔離枱食小菜孖寶,大碟有鑊氣,下次試吓先得😂

• 菠蘿烏龍茶特飲
  • 芝士海鮮焗飯