2020-03-12
1行6人踩完單車後,就到ItaMoMo晚膳,真係隔離飯香, 本身我地都唔知叫咩餐好, 因為太多選擇了, 但見到其他枱既人都係度鋸扒,於是大部份人就叫鐵板餐再加少少小食.1. 加拿大安格斯牛扒 (5個人叫左呢個餐)可以選配胡麻野菌汁或黑椒汁塊牛扒又厚身,同賣大過塊面,真係超級抵食,但就稍為多根左少少,而配菜方面亦唔輸蝕,有板燒野菜, 芝士焗蕃茄,蕃茄好juicy再加賣芝士,芝士俾好多,1d都唔孤寒, 薯角太香口,有少少焦焦脆脆既感覺,板煎雞蛋就可能完全煎熟左,同賣要配汁先有味,輕量和式珍珠飯,係我至愛既珍珠米….實在太和味2. 意大利芝士烤雞扒 可以選配胡麻野菌汁或黑椒汁 配: 板燒野菜, 芝士焗蕃茄,薯角,板煎雞蛋,輕量和式珍珠飯 雞扒份量十足, 俾足2舊雞扒,仲要完全俾厚厚既芝士包圍住, 好好味.3. 美式滋味炸薯皇 薯角太香口,有少少焦焦脆脆既感覺,食時配賣D芝士,簡直係Perfect match4. 千島菠蘿甜蝦Pizza呢個Pizza真係無得彈,味道好適宜,千島醬味唔會太over, 淡淡地配合其他配料,D蝦都好新鮮, 同D菠蘿一樣好
1. 加拿大安格斯牛扒 (5個人叫左呢個餐)
可以選配胡麻野菌汁或黑椒汁
2. 意大利芝士烤雞扒
可以選配胡麻野菌汁或黑椒汁
3. 美式滋味炸薯皇
4. 千島菠蘿甜蝦Pizza
呢個Pizza真係無得彈,味道好適宜,千島醬味唔會太over, 淡淡地配合其他配料,D蝦都好新鮮, 同D菠蘿一樣好甜. 但食起上黎唔會太”漏”.
真係超級抵食