2024-01-13 707 views
Blend and Grind ❤️堅尼地城浪漫西餐廳🥰放工同朋友去堅尼地城食飯,揀咗一間近地鐵站嘅酒吧餐廳。呢度日頭係有一啲靚靚打卡甜品同埋咖啡飲品。到咗夜晚就算唔飲酒都可以揀一啲靚靚嘅無酒精飲品,仲有一啲西餐慢慢品嚐。Chicken & Bacon Burger $140墨西哥風味,雞肉大大塊,不過就有少少辣辣地!煙肉嘅份量都算OK。醬汁都算多,雞肉同埋煙肉中間夾住大大塊青菜,令到整體嘅口感清新左。仲有伴住burger嘅薯條🍟食落去香脆,都幾好食。Slow Cooked Beef Cheek $228 慢煮牛頰肉呢度嘅招牌菜之一,肉質鮮嫩,而且好軟綿綿,鍾意佢嗰啲蘿蔔蓉整成嘅醬汁,好友田園風味。食落去好驚喜!BerryBomb Smoothie $60飲品正常,有充足嘅莓嘅味道。Tropikale $60我個杯就有好多鳳梨嘅感覺同埋一啲青汁嘅味道。呢度嘅環境好適合閨蜜好友,又或者情侶一齊喺呢個空間感十足嘅酒吧餐廳,慢慢品嚐美食。佢嘅工業風設計,有正常嘅木枱,亦都有一啲空間感十足嘅梳化位置,佢有獨立嘅洗手間,所以好適合慢慢坐低傾偈食嘢。不失為喺堅尼地城附近嘅一個好選擇。
Blend and Grind ❤️堅尼地城浪漫西餐廳🥰

放工同朋友去堅尼地城食飯,揀咗一間近地鐵站嘅酒吧餐廳。

Chicken & Bacon Burger $140
Chicken  and  Bacon  Burger

Slow  cooked  beef  Cheek

BerryBomb Smoothie $60
飲品正常,有充足嘅莓嘅味道。

Tropikale $60
我個杯就有好多鳳梨嘅感覺同埋一啲青汁嘅味道。

Chicken  and  Bacon  Burger
Slow  cooked  beef  Cheek