2024-11-29 138 views
近期我哋去咗一家叫「留港」嘅餐廳,真係一個唔錯嘅選擇!今次我哋點咗幾樣嘢,等我同大家分享下我嘅感受。首先,日式咖喱招牌炸雞滑蛋蓋飯,呢道菜真係好正!炸雞外脆內嫩,咖喱醬嘅味道香濃,搭配上滑蛋,真係一口咬落去,所有味道都混合得剛剛好,令人回味無窮。其次,經典厚玉子蛋三文治,玉子蛋好厚實,口感滑順,配搭嘅麵包新鮮松軟,食落去非常舒適。每一口都好享受,絕對係三文治嘅一絕!再者,秘製滷水雞翼,味道非常入味,滷水醬料香料味十足,雞翼肉質鮮嫩,啖啖肉都好有口感,絕對係下酒好選擇。最後,白桃蘋果梳打,清新嘅飲品,啱啱好可以解膩,白桃味道自然,飲落去非常爽口,非常適合配搭重口味嘅菜式。留港呢間餐廳無論係食物質素定係服務態度都好出色,絕對值得一試!如果你鍾意日式食物或者想試下新嘢,記得來呢度食一餐!