(Non-member)
2005-09-18 7 views
o岩o岩16 號係我地班中七同學仔ge gathering. 我地仲約埋班勞苦功高ge 老師同我地一齊食餐飯. 約jor 去呢間之前仲以為真係好似傳聞中好食過漢和, 但係其實無論服務態度, 甚至食物水準及衛生方面都垃圾!!!!!! 我地約好jor 六點九要檯. 我地一行共廿五人. 初初七點鐘有十六個人到. 到八點餘下的都到埋. 其實呢個時候仲有人都仲會join. 有條大陸婆侍應係都要屈返我地俾個爐出o黎. d 態度仲要係呼喝o個隻!!!! 最後竟然要勞煩老師們大義滅親, 話同我地唔同檯, 先至唔洗被迫就範!!!! 到九點就催俾錢!!!!! (即係間接叫走人la!!!!!) 整體o黎講呢間咁ge 鋪頭咁ge 服務態度搞差晒我地成個gathering 好開心ge 氣氛!!!!!! 最出奇ge 就係竟然無VIP 房!!!!!! 如果唔係應該唔會出現d 咁尷尬ge 氣氛卦?! 另外此店座位狹窄, 地方濕滑. 食物如魷魚ge 口感跟本同食車仔麵所烚ge 魷魚相差無幾. 甜品如雪糕方面唔知點解佢個雪櫃咁深. d 雪糕又要俾人"筆" 到咁少跟本就"筆" 唔到!!!!!! 衛生方面路途往女洗手間方向略

到九點就催俾錢!!!!! (即係間接叫走人la!!!!!)

衛生方面路途往女洗手間方向略嫌畸傴. 而樓面亦多次發現有"小強" 影. 餐桌上偶爾亦會發現小螞蟻!!!!