呢間嘢攪到我旅行完一返黎, 忍唔住即刻要開個a/c比comment!最哀無影相, 不過我地簽卡有簽帳記錄!新開張第一日幫襯, 見佢門面裝修得幾靚 就同老公黎食, 叫咗2碗湯粉, 個湯一飲已經知係唔正宗, 唔香冇香料味 完全唔覺食緊pho。酸辣鳳爪, 呢D開胃前菜應該算是cold dish 唔應該室溫上, 同埋冇酸酸辣辣開胃既感覺 因為鳳爪完全唔入味。牛油雞翼, D雞翼本身都係好似冇醃過咁 無牛油香。豬頸肉米紙卷,  一黎我老公食第一舊(一碟四件), 依冇豬頸肉既, 就叫侍應黎換過啦, 個侍應發緊夢咁講野又唔正 跟住叫個經理黎, 好唔情願咁換比你, 碟野返到得三件加一絛尾指咁大條既豬頸肉, 一定唔係重新整過, 只係每件同你塞番條豬頸肉入去 米紙卷變哂型咁款 加埋果條孤獨的豬頸肉, 真係見到都唔開胃,我同個經理講我地唔食喇!同我取消咗佢啦! 碟野咁核突 我地唔食喇, 佢就話無得退仲要個面口西到呢!! 之後我忍住道氣同老公頭也不回走咗 (因為依間野係食之前已經收咗你錢先架喇) 並非常一致咁話絕對無下次!
新開張第一日幫襯, 見佢門面裝修得幾靚 就同老公黎食,
牛油雞翼, D雞翼本身都係好似冇醃過咁 無牛油香。
$150 (Dinner)