2021-07-11
去左位於深水埗既Loop Kulture,除左店門口位置擺滿左綠色植物 🪴 令人有種清新感覺之外💆🏻♀️ 更係店內提供無包裝食物購買,鼓勵客人自備盛器,提倡環保 👍🏻CAFE 主要提供輕食,我地叫左牛油果無花果配酸種麵包🥪 繽紛雜果法式吐司 🍞 飲品叫左LOOP同埋凍特濃抹茶鮮奶 🍵 食物擺盤好吸引😍 有花心思👍🏻酸種麵包重配左球無花果雪糕🍨 味道相當有驚喜 😋 而法式吐司外脆內軟, 口感唔錯 😊 入面質感似麵包布丁,但我個人口味問題,唔太鍾意依個質感 🤣 但朋友覺得OK飲品方面,凍特濃抹茶鮮奶名副其實,真係特濃,抹茶味勁特出, 唔怪得知咁多人叫 👍🏻 而LOOP 係咖啡配椰奶,組合相當特別😎味道 🌕🌕🌕🌗🌑環境 🌕🌕🌕🌗🌑服務 🌕🌕🌕🌗🌑性價比 🌕🌕🌕🌗🌑小貼士 ❤️ 佢地用餐時間75分鐘, 除非有人排隊, 佢地先會好有禮貌感提你夠鐘, 如果無人排, 都唔會趕你走👍🏻
味道 🌕🌕🌕🌗🌑
環境 🌕🌕🌕🌗🌑