2022-07-12
今晚由朋友帶路 介紹我黎呢間尖沙咀嘅酒吧餐廳🥂🍻-一入到黎 覺得呢度比想像中大 闊落 周圍嘅佈都豐富藝術感 -🐮Fajitas - grilled beef 墨西哥烤牛肉鐵板 $188呢度主要以墨西哥卷為主打朋友特別推介食呢個🤤🤤 以鐵板上 熱辣辣既牛肉 及多種配料 洋蔥 番茄 青椒 紅椒 -另配上 4大塊墨西哥餅 及3款醬料 比我地自由搭配😍😍我地先在卷餅放上香噴噴嘅牛肉 再在旁邊搽上醬汁 輕輕一卷 就已經卷好🌯🌯 烤牛肉調味非常豐富惹味 肉汁豐富 😋 墨西哥卷餅 口感煙韌👍🏻 👩🏻🦰自己親自包烤牛肉墨西哥卷 好特別嘅體驗 但如果有埋生菜或其他配料會更豐富🙈-🕊Big Bang $ 88賣相已經吸引🤩🤩 用左得意嘅雀仔杯 🕊但其實呢杯係一杯果汁🍹 😌有芒果、熱情果及菠蘿 以及香草調配而成 味道較清甜 解渴🤤 👍🏻👍🏻 -🍽🍴總結 🍽🍴餐廳的食物主要圍繞墨西哥卷為主打 仲仔細地分了 墨西哥玉米片、玉米餅、酥餅等第一次食嘅我 真心唔太明有咩分別😂🙈 好在朋友食過幾次😌 由佢發板咁就無錯啦😋下次再有機會會黎再食 其他款式🌯🌯📍8Five2 Restobar地址: 尖沙咀天文臺道8號地下2
今晚由朋友帶路 介紹我黎呢間尖沙咀嘅酒吧餐廳🥂🍻
墨西哥卷餅 口感煙韌👍🏻
🕊Big Bang $ 88
賣相已經吸引🤩🤩 用左得意嘅雀仔杯 🕊
但其實呢杯係一杯果汁🍹 😌
有芒果、熱情果及菠蘿 以及香草調配而成
味道較清甜 解渴🤤 👍🏻👍🏻
🍽🍴總結 🍽🍴