2019-10-25
🐷🐷:今日豬仔我跟左老豆返工!為既就係跟佢食好西!Lunch行好遠由IFC上山去左蘇豪區,為支持良心小店喎!全店只能坐20人,要預早訂位呀!豬仔好蠢,淨係識食同訓,但都知咩係良知!中環連鎖店林立,為左食得開心行遠d支持黃店都值得架!店中有復仇牆比大家寫下時事感想同希望「復仇」字句舒發下,香港人加油💪!講番野食,$88set lunch 連野飲不過不失啦!店中午餐即叫即整,係會等耐少少但夠熱辣辣!好食😋!推薦香蒜啤酒蜆肉意粉同埋我食既呢個卡邦尼炒腸粉~炒腸粉炒得岩岩好,少少脆口,配上煙肉同火腿(我老豆話煙肉同火腿唔岩我🐷食的)同卡邦尼好夠咸味,上面仲有芝士同洋蔥做配菜!特別得黎夠飽又好好食😋好juicy!野飲揀左蘋果茉莉茶,唔甜有蘋果味酸酸甜甜咁,茶味唔算濃,大大杯,唔錯啦!重要既係,聽到既聲音都係同聲同氣!有親切感!食野除左好味,開心都好緊要架!大家如果想支持良心小店但又嫌遠或唔夠時間,可以叫外賣架!網上外賣平台 同網上外賣平台, 到店食既話要注意小店只收現金