2023-07-03
同朋友喺將軍澳行街,見到呢間呢間非常有特色嘅餐廳,入邊係係復古酒吧風格,好有氣氛!餐廳主要係食西式餐點,一於入去食少少嘢!☀️All day breakfast 照燒汁雞扒,窩夫,炒蛋,薯餅,茄汁豆,食All day breakfast真係一種享受,下晝都可以食到早餐。雞扒好大塊,又滑又有肉汁。雖然每一樣都好簡單,但係夾埋一齊就非常好食!🐓秘製炸雞呢個炸雞啖啖肉,炸得啱啱好,食落去又脆又嫩滑,淡淡都係雞肉嘅滋味。廚師加咗少少秘製調味粉上去,令雞肉嘅味道更加突出。配上沙律醬食又係另一種味道,因為沙律醬酸酸地,食落去感覺更加清新。🍕卡邦尼pizza好多芝士嘅薄餅,芝士同卡邦尼非常夾,將佢變成薄餅,用手拎住一塊塊咁食,真係可以食得好滋味!薄餅材料十足,一啖咬落去,蘑菇,煙肉,卡邦尼醬汁和芝士的味道👅一次過喺口入邊,好味到舔舔脷!