2016-06-27 354 views
天氣咁熱,真係好難食得落熱辣辣既面,對我尼講所以就上openrice睇下有無冷面食,點知發現附近有間noodies即刻過去!由面到湯底到配料都係自己選擇!如果唔想諗,都可以選擇佢既套餐。無味精呀一見到無味精就會覺得成間野比較健康。有辣椒粉同炸蒜比你自己落香橙薏米水,感覺上配搭幾奇怪。點知又幾好飲wo!成杯野偏淡唔甜,飲落幾舒服。可惜佢係熱,如果凍既就好蕎麥面其實叫既時候會有啲驚佢係勁硬個啲面,點知唔會,食落幾軟,容易入口,口感同普通面無咩分別,就係多左分蕎麥既香氣。成碗野偏淡,只有蕎麥味同小許醬油味,而且食落透心涼,好o岩夏天食。你睇下幾大粒蠔淡淡肉非常肥美,幾鮮甜。手撕雞好嫩好滑,小小咸。糖心蛋就係普通雞蛋了無其他味,不過佢火候o岩o岩同,見到都流口水最後尼份春卷!佢炸到勁脆,炸到好透而且幾香。食落一啲都唔覺得油,外脆內軟熱辣辣。內面有啲蔬菜同粉絲,再點佢個甜酸汁尼食。多多都食得落涼面偏清淡,o岩夏天食。如果中意食濃味既就要食喇沙啦。
天氣咁熱,真係好難食得落熱辣辣既面,對我尼講
即刻過去!
無味精呀
一見到無味精就會覺得成間野比較健康。
有辣椒粉同炸蒜比你自己落
香橙薏米水
蕎麥面
你睇下幾大粒蠔
淡淡肉非常肥美,幾鮮甜。
手撕雞好嫩好滑,小小咸。
糖心蛋
就係普通雞蛋了無其他味,不過佢火候o岩o岩同,見到都流口水
春卷
涼面偏清淡,o岩夏天食。如果中意食濃味既就要食喇沙啦。
春卷
  • 涼面