呢排天氣熱左好多,想食返D開胃菜,見到openrice好多人推介呢間係荔枝角工廈入面既墨西哥菜,同媽咪行完街就上去坐低食飯,叫左一個沙律、一個小食同一個薄餅share食炸魷魚圈(配他他醬) $89我同媽咪好中意食魷魚圈,見到呢個已經心心眼,真係好好食😍😍😍鮮芒果汁木瓜大蝦沙律呢個特別叫比媽咪,真係好出色,大蝦同芒果都係佢最愛,叫呢個比佢就最好不過,木瓜粒夠熟所以好甜,配埋酸酸甜甜既芒果汁夠哂開胃💯墨西哥薄餅 青蔥,雜芝士碎,牛油果醬,醉蕃茄粒及酸忌廉!呢款墨西哥薄餅健康之餘之夠好味,配料都好多,食落都好清新,有我最愛既牛油果同番茄粒真係好夾👍🏻👍🏻👏🏻

炸魷魚圈(配他他醬) $89

鮮芒果汁木瓜大蝦沙律

墨西哥薄餅
青蔥,雜芝士碎,牛油果醬,醉蕃茄粒及酸忌廉!