2024-08-21
今晚約咗個好耐無見嘅朋友食飯,朋友話想食雞煲問我有咩好提議,我就即刻諗起👉🏻至尊重慶雞煲,之前食過一次覺得性價比幾高👍🏻今次上到去見今期有個新嘅椰子雞煲😍朋友話睇落好正我地就揀咗椰子雞煲🥥🐔有ABC 3款套餐揀,我地揀咗B餐 $238/1人,椰子雞+$18/1人,包兩個半鐘任飲任食🤩甜品|飲品|生啤|蔬菜|餃子|醬料|小食 喺自助區攞,其他食品就用QR code落單我地坐低落咗單之後過3-4分鐘左右椰子雞煲就送到嚟,職員會幫我地落雞件👍🏻落完雞件職員比個沙漏我地計時,5分鐘後就食得☺️食之前我𢳂咗啖湯試吓先,湯底椰子味好清甜,呢個湯底真係啱晒夏天食消暑一流,感覺好清新👍🏻雞件份量都幾多😍B餐包埋廣島蠔|沙白|帆立貝|青口|牛肩胛肉眼|雪花肥牛|豬梅花等,質素都幾好👍🏻落咗單嘅食物都嚟得足,朋友對呢餐都有讚無彈🫶🏻臨走嗰時先見到原來呢度Lunch係無限時任食😍仲見到佢地個芝士雞煲好邪惡好似好正咁🤤下次Lunch過嚟試吓先😋