2019-07-09 354 views
行尖沙咀熱到癡線晒,唯有走入商場避暑,咁啱就入咗嚟海港城,又咁啱見到「Godiva Chocolatier」,又咁啱醒起未食過。所以就把心一橫試一試,又消暑,又醫一醫個胃。Dark Chocolate Soft Serve朱古力味超濃,正確嚟講喺朱古力嘅苦味好濃,而唔喺香味濃,每一食一啖雪糕,就好似食緊每一啖朱古力咁。雖然好濃味,但喺油膩感唔重,如果俾我揀真喺零願食呢筒朱古力雪糕,都唔食佢賣嘅朱古力😂😂熱天消暑尤物。如果同H字頭嘅朱古力雪糕比,我覺得呢道嘅朱古力雪糕好味好多😂,因為呢道做到,可以話食緊朱古力,又可以話喺食緊雪糕,真喺分唔清朱古力多定喺雪糕多。

Dark Chocolate Soft Serve