呢間以open area設計嘅韓式餐廳好清新,經過幾次都聞到香香嘅牛油窩夫味🌞今次就黎試試先,原來最近推出左菠蘿主題,好夏日清新呀🍍🔸燒醬油黑毛豬白切肉飯(HK$105)呢到嘅鹹食選擇唔算多,不過見好多檯都係叫呢個,泡菜炒飯就咁食味道比較淡,配埋黑毛豬一齊食會比較好呀。黑毛豬嘅肉質都肉質,烤得幾香,如果覺得膩就可以食伴碟嘅生菜😄🔸菠蘿忌廉窩夫(HK$88)窩夫有幾款口味,今次試呢個時令水果款式,除左窩夫上面有菠蘿之外,仲有菠蘿果醬,淋埋係窩夫上實滿足到鍾意食菠蘿嘅甜品控🧇🔸菠蘿忌廉三文治(HK$62)三文治夾住好厚嘅忌廉以及大大塊嘅菠蘿,一咬落去都好多汁,連埋麵包一齊食就更濕潤🥪🔸蟹籽雞蛋蘋果薯仔沙律(HK$68)爽口嘅蘋果粒配上薯仔呢個沙律組合都好耐無食,仲有蟹籽點綴呀,用黎做前菜都幾涼爽🥗🔸濟州柑橘乳酪(HK$68)天氣熱飲呢杯柑橘乳酪都幾match,酸酸甜甜,仲有大大個柑橘插係上面,好真材實料嘅感覺😎🔸熱情金菠蘿沙冰(HK$68)原個菠蘿插係杯上面好吸睛,不過打卡後都係攞返落黎會比較方便飲🤣沙冰飲完好透心涼,啱晒炎炎夏日
燒醬油黑毛豬白切肉飯

🔸燒醬油黑毛豬白切肉飯(HK$105)
菠蘿忌廉窩夫

🔸菠蘿忌廉窩夫(HK$88)
菠蘿忌廉三文治

🔸菠蘿忌廉三文治(HK$62)
蟹籽雞蛋蘋果薯仔沙律

🔸蟹籽雞蛋蘋果薯仔沙律(HK$68)

🔸濟州柑橘乳酪(HK$68)

🔸熱情金菠蘿沙冰(HK$68)
燒醬油黑毛豬白切肉飯