呢間米線舖係樓上,本身以為唔會好多人,點知上到去係全店滿坐😂真係睇少左佢,不過因為餐廳既吸引之處係可以自選配料即整米線🍜夠哂新鮮特別。店舖用Qrcode落單,而menu內仲有以外賣上既形式去order,十分人性化❤️岩哂我今日真係趕時間既人,食唔切都唔會嘥☺️。🐒籠仔荷葉飯-瑤柱蒜蓉海鮮荷葉飯💰$78👉🏻柚子烏龍💰+$18基本上每枱都有石鍋米線,但我一見到呢款荷葉飯就好想試,因為好少地方夜晚都有得試呢啲籠仔蒸飯🍀飯上面海鮮都有幾款,最吸晴既當然係大扇貝啦🐚而除左呢樣加加埋埋都有成6,7款🦐🐒川式涼皮(兩餸)💰$56👉🏻雞絲👉🏻金菇👉🏻萵筍+$9👉🏻雲耳+$9而呢個就係買翻屋企外賣既,因為之前都有成日去新之城到買涼皮拎番屋企食,估唔到呢到都有,而且仲好方便唔洗上樓都買到🌶️配料選擇都好多,而我就揀左雞絲同蔬菜🥬一拎到上手都震驚左原來係咁大碗🤣結果翻到屋企都食唔哂。🐒椒麻蝦膠腐皮脆卷💰$38最後口痕痕就嗌左個店舖既招牌小食一試,因為見到好特別,食落要連埋個醬汁一齊,椒麻味唔算好重,不過腐皮外脆內軟,而蝦膠入面仲有馬蹄增加口感🍤

岩哂我今日真係趕時間既人,食唔切都唔會嘥☺️

🐒籠仔荷葉飯-瑤柱蒜蓉海鮮荷葉飯💰$78
👉🏻柚子烏龍💰+$18