2021-11-24 197 views
今晚陪主子睇完醫生, 時間已經有d 夜, 又想食壽司就諗起壽司郎, 好彩仲可以外賣自取, 所以就快快手落單喇。🥢超人氣盛合🍣油甘魚: 新鮮爽滑🍣魷魚: 本身肉質較黏而唔算太新鮮, 所以食落口唔夠爽🍣三文魚: 個樣麻麻地, 不過都充滿濃濃嘅魚味🍣日本產帆立貝: 得半粒係有少少失望嘅, 不過好新鮮好清甜🍣特選中吞拿魚腩: 只係介乎赤身同中拖羅中間, 都係有少少失望🍣極上鰻魚: 好大塊鰻魚放喺面, 視覺上已經好滿足。而鰻魚唔會好多魚骨, 好食🍣吞拿魚蓉軍艦: 雖然包住嘅紫菜已經淋咗, 但係吞拿魚蓉好新鮮, 配合埋仍然好好食🥢單點壽司🍣大切三文魚腩: 新鮮肥美, 充滿油脂🍣醬烤鰈魚鰭邊: 紫蘇葉味濃厚, 鰈魚鰭邊燒得好香🍣壽喜燒牛排: 有好甜嘅壽喜燒味, 牛排唔會燒得太老🍣炙燒三文魚腩: 炙燒得唔夠, 同普通三文魚嘅感覺差唔多整體壽司尚算新鮮, 不過d 壽司飯唔夠黏, 一夾就會散, 要好好改善。如果外賣餐牌可以有多d 選擇就更好喇!

🥢超人氣盛合
🍣油甘魚: 新鮮爽滑
🍣魷魚: 本身肉質較黏而唔算太新鮮, 所以食落口唔夠爽
🍣三文魚: 個樣麻麻地, 不過都充滿濃濃嘅魚味
🍣日本產帆立貝: 得半粒係有少少失望嘅, 不過好新鮮好清甜

🥢單點壽司
🍣大切三文魚腩: 新鮮肥美, 充滿油脂
🍣醬烤鰈魚鰭邊: 紫蘇葉味濃厚, 鰈魚鰭邊燒得好香
🍣壽喜燒牛排: 有好甜嘅壽喜燒味, 牛排唔會燒得太老
🍣炙燒三文魚腩: 炙燒得唔夠, 同普通三文魚嘅感覺差唔多

超人氣盛合
單點壽司
2021-11-23
Waiting Time
20 Minutes (TakeAway)
$145 (Dinner)
超人氣盛合
單點壽司